ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ

Η εταιρία μας κατασκευάζει την μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής μανιταριών Pleurotus των Βαλκανίων.

read more

ZOOTECHNIA 2015

Συμμετοχή της εταιρίας στην διεθνή έκθεση κτηνοτροφικών κατασκευών Zootechnia 2015 στον εκθεσιακό χώρο της Helexpo στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

 

read more

Εγκαίνια του πρώτου γεωθερμικού θερμοκηπίου στην Κύπρο

Μετά από έναν χρόνο δοκιμών στα συστήματα ελέγχου του κλίματος, ο Υπουργός Γεωργίας Κύπρου κ. Νίκος Κουγιάλης, εγκαινίασε την πρώτη μονάδα χρήσης γεωθερμίας χαμηλής ενθαλπίας που κατασκευάστηκε από την εταιρία μας στον ερευνητικό σταθμό του Ιδρύματος Γεωργικών Ερευνών στο Ζύγι.

read more

AGROTICA 2014

Σταθερή η εταιρίας μας στην δυναμική παρουσία της στην κατασκευή θερμοκηπίων, θα συμμετάσχει στην επόμενη διεθνή έκθεση αγροτικών μηχανημάτων και εξοπλισμών Agrotica 2014 που θα λάβει μέρος από τις 30 Ιανουαρίου μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου.

read more

Απαλλαγη μελετης περιβαλλοντικων επιπτωσεων για τις κτηνοτροφικες μοναδες

Μια καινούργια υπουργική απόφαση, απλοποιεί ακόμη περισσότερο την εγκατάσταση κτηνοτροφικής μονάδας. Στον παρακάτων σύνδεσμο μπορείτε να ενημερωθείτε για τον αριθμό των ζώων στα οποία αναφέρεται η απαλλαγή μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων. Αυτό σημαίνει, πως ο παραγωγός με μια απλή αίτηση θα μπορεί να προχωρήσει γρήγορα και εύκολα στην έκδοση Άδειας Λειτουργίας Κτηνοτροφικής μονάδας.

read more

ΒΟΥΣΤΑΣΙΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ - ΝΕΟ VIDEO!

Τα βουστάσια θερμοκηπιακού τύπου προσφέρουν ασύγκριτα χαμηλότερες τιμές εγκατάστασης. Δείτε την κατασκευή στο παρακάτω video:

http://www.youtube.com/watch?v=Rw1hIGYRM20

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα σχεδιασμού της εταιρίας μας.

read more

Μαζεμα του διχτυου καλυψης στο σαλιγκαροτροφειο

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τον τρόπο που μαζεύει το δίχτυ κάλυψης στο κέντρο της κατασκευής με σκοπό την προστασία του από τον χειμώνα που δεν υπάρχει παραγωγή:

http://www.youtube.com/watch?v=8vz_Canex0k

read more

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΑΛΙΓΚΑΡΟΤΡΟΦΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Οι φοιτητές της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής, κατασκευάζουν σαλιγκαροτροφείο κλειστού τύπου με υλικά που παρείχε η εταιρία μας. 

read more
Subscribe to RSS - blogs